MagadUram!

A férfi aki erős nőt választ

Ha csak a pár egyik tagja kezd el önmagán dolgozni, ott borítékolható, hogy külön úton fog haladni az életük.

Belekerülhetünk egymás életébe, de nem feltétlenül mi aratjuk le azt a termést, aminek a magját elhintettük.
Néha magára kell hagyni a másikat (akár véglegesen is), hogy „megfájja” a maga változásait – ami a jelenlétünkben nem következne be.

love, family, phychology and relationship problems concept - young couple with a problem at psychologist office Stock Photo - 27329411

… Egyre gyengébbnek látta magát a lány mellett ez dühöt váltott ki belőle, ezért „le akarta fokozni”, alkalmatlannak, ügyetlennek beállítani őt.

Kötözködni kezdett vele. Mindenért.

 

 

Három éves volt eddigre a kapcsolatuk, elmúltak harminc évesek, és Réka „ultimátumot” adott Zsoltnak: szereti őt, de így nem hajlandó folytatni, nem akar így élni – kérjenek segítséget, menjenek el magukról beszélgetni egy szakemberhez.

Young couple fighting in coffee shop  Relationship problems  Stock Photo - 19201248Családra, szeretetkapcsolatra, párbeszédre és megoldásokra vágyik egy felnőtt férfival, és nem érzelmi taposóaknák kerülgetésére egy sértődékeny, irracionális „kamasszal”.

hamar kiderült a terapeutánál: még nem vált le az őt egyedül nevelő édesanyjáról, és nincs jó mintaként szolgáló apaképe sem.

Fél felnőni, fél elköteleződni, Rékát pedig azért provokálja, mert vele akarja lemeccsezni mindazt, amit a saját anyjával nem harcolt meg. Zsolt azt hitte, vágyta a női erőt, de a lelke valójában félt tőle.

a teljes cikket itt tudod elolvasni Bíró Rita tollából:

http://eletszepitok.hu/a-ferfi-aki-eros-not-valaszt-azt-hittem-erre-vagyom-de-valojaban-felek-tole/#.VWHWa1LshCT

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!